Lessen Aanbod CKM – Algemene Informatie

 

 

 

 

CKM SuperKids is een realistisch zelfverdedigingssysteem voor kinderen van 4 jaar tot en met 12 jaar.

Schoolvriendelijk Anti-pest Technieken, realistische en effectieve technieken tegen kinder ontvoeringen, verdediging tegen verschillende vastbindingen zoals: touwen, stropdassen & plakband. Preventie en bewustwordingsvaardigheden voor een stevige basis in echte zelfverdediging en vastpakken. Er word daarnaast gewerkt aan levensvaardigheden zoals: zelfvertrouwen, leiderschapskwaliteiten, verhoogde focus, zelfdiscipline, respect en gezond eten en drinken. Er wordt iedere les gewerkt aan balans, snelheid, coördinatie en behendigheid.

Alles hierboven vormt een sterke geest in een sterk lichaam.

CKM in de praktijk is…
Iemand ontwapenen, zelfverdediging tegen een aanval van een mes, bevrijding uit een verwurging, ground survival, verschillende aanvalsscenario’s, pressure points, surprise attacks, ontsnappen uit brute straatovervallen, verdedigingen tegen geïmproviseerde wapens, technieken om te overleven bij criminaliteit en terrorisme, fysiek- en krachttraining, commandotraining en veel meer.

     
Met Commando Krav Maga:
• Leer je hoe je elke tegenstander kunt verslaan, inclusief aanvallers met pistolen, messen, knuppels,       flessen of stokken.
• Boek je snel resultaat met gemakkelijk te leren realistische trainingstechnieken.
• Leer je hoe je je tegenstander direct onder controle krijgt, ongeacht zijn grootte of trainingsachtergrond.
• Leer je technieken die levensreddend kunnen zijn.
• Komen aspecten van vechttechnieken en ontwapeningen aan bod.
• Gebruik je bewezen effectieve methoden.

 

    
SMART  SAFE ( CKM-WOMAN) 
1 op de 3 vrouwen – moeders, vrouwen, vrienden, zussen en dochters – is statistisch gezien waarschijnlijk een slachtoffer van lichamelijk of seksueel geweld binnen hun leven. Ondanks de beste inspanningen om de daders te bestrijden, worden deze gruwelijke statistieken niet beter. Vrouwen worden aangevallen door een wrede crimineel die geen gevoel voor moraliteit of fatsoen heeft. Deze criminelen zijn op zoek naar de zwakste onder jullie om te profiteren van en litteken niet alleen fysiek, maar emotioneel voor het leven. Het is tragisch dat deze woorden soms dodelijk zijn voor het slachtoffer. Elke vrouw moet weten hoe ze zichzelf moet verdedigen in deze situaties van leven of dood. Het is vanwege deze grote behoefte dat Moni Aizik het Smart Safe-programma van de CKM Woman ontwikkelde.
Smart Safe is anders dan elk zelfverdedigingsprogramma dat er eerder is geweest. We hebben situationeel bewustzijn gecombineerd met preventieve tactieken om een ​​uitgebreid, op de werkelijkheid gebaseerd zelfverdedigingsprogramma voor vrouwen te ontwikkelen dat je vermogen om gewelddadige confrontaties en het dagelijks leven aankan te verbeteren.

 
T.O.P. LAW ENFORCEMENT
Door veel experts beschouwd als het meest geëvolueerde en effectieve hand-tot-hand vechtsysteem, ontworpen voor wetshandhavings- en beveiligingspersoneel met de nadruk op controle, terughoudendheid en gesloten kwart gevechten.
T.O.P geeft je de vaardigheden en kennis om jezelf te beschermen en de openbare rust te bewaren terwijl je de benodigde hoeveelheid kracht gebruikt om aansprakelijkheid te voorkomen. T.O.P. is opgericht door Moni Aizik, een voormalig Elite Commando van de Israëlische Special Forces. T.O.P is ontworpen voor de meest brutale en vicieuze straatconfrontaties. Met zijn no-nonsense aanpak en eenvoudige praktische bewegingen bereidt CKM Total Officer Protection je voor op het onverwachte met technieken en tactieken die effectief onder realistische druk kunnen worden uitgevoerd.